ASISTENCA TEKNIKE

Software dhe Hardware
Teknike te specializuar ju ndihmojne
ne sistemim rrjetesh komputerike, riparime, instalime te internetit, aplikimeve te ndryshme dhe instalime te videocamerave
.....kontakto menjehere
FOTOKAMER DIGITALE KODAK C180


Fotocamera

APARAT FOTOGRAFIK FUJIFILM A170


Fotocamera

APARAT FOTOGRAFIK NILOX NX-F8


Fotocamera

APARAT FOTOGRAFIK CANON POWERSHOT A1100


Fotocamera

PG-510 BK SERBATOIO NERO


Consumabile Printer

CART. INK TRICROMIA HP N.78 (38ML)


Consumabile Printer

Home | Profili | Kontaktoni

© Copyright 2007. All Rights Reserved.